Odluke 13. sjednice Državnog sudbenog vijeća

 

Na 13. sjednici Državnog sudbenog vijeća održanoj 11. lipnja 2015. donesene su slijedeće odluke:

 

Suci Prekršajnog suda u Belom Manastiru, Savo Ivančević, Jagoda Janić i Renata Kuna, premještaju se u Prekršajni sud u Osijeku 1. srpnja 2015.

 

Sudac Prekršajnog suda u Blatu, Boris Dragičević, premješta se u Prekršajni sud u Dubrovniku 1. srpnja 2015.

 

Predsjedniku Prekršajnog suda u Crikvenici, Branku Kulentiću, prestaje dužnost predsjednika Prekršajnog suda u Crikvenici 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Crikvenici, Ana Cvitković i Branko Kulentić, premještaju se u Prekršajni sud u Rijeci 1. srpnja 2015.

 

Predsjedniku Prekršajnog suda u Daruvaru, Darku Kovaču, prestaje dužnost predsjednika Prekršajnog suda u Daruvaru 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Daruvaru, Zvonimir Čabrić, Darko Kovač, Petar Malivuk - Jovanović, Ranka Mikelić i Mira Vrbica, premještaju se u Prekršajni sud u Bjelovaru 1. srpnja 2015.

Predsjednici Prekršajnog suda u Delnicama, Vesni Brbot Košmrlj, prestaje dužnost predsjednice Prekršajnog suda u Delnicama 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Delnicama, Vesna Brbot Košmrlj i Željko Kurjega, premještaju se u Prekršajni sud u Rijeci 1. srpnja 2015.

 

Predsjednici Prekršajnog suda u Đakovu, Nevenki Šarčević, prestaje dužnost predsjednice Prekršajnog suda u Đakovu 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Đakovu, Marina Kljajić, Milena Sučić i Nevenka Šarčević, premještaju se u Prekršajni sud u Osijeku 1. srpnja 2015.

 

Predsjednici Prekršajnog suda u Imotskom, Ankici Karoglan, prestaje dužnost predsjednice Prekršajnog suda u Imotskom 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Imotskom, Slavica Bašić, Ankica Karoglan i Zlata Rebić, premještaju se u Prekršajni sud u Splitu 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Ivanić Gradu, Damir Gazdik, Gordana Leš i Gordana Trivunov, premještaju se u Prekršajni sud u Velikoj Gorici 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Karlovcu, Stalna služba u Jastrebarskom, Željko Gugec i Vlatka Sečen, premještaju se u Prekršajni sud u Novom Zagrebu s 1. srpnja 2015.

 

Predsjedniku Prekršajnog suda u Kninu, Ivici Krvavici, prestaje dužnost predsjednika Prekršajnog suda u Kninu 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Kninu, Ivica Krvavica i Damir Marić, premještaju se u Prekršajni sud u Šibeniku 1. srpnja 2015.

 

Predsjedniku Prekršajnog suda u Korčuli, Željku Bilišu, prestaje dužnost predsjednika Prekršajnog suda u Korčuli 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Korčuli, Željko Biliš i Luca Farac, premještaju se u Prekršajni sud u Dubrovniku 1. srpnja 2015.

 

Predsjednici Prekršajnog suda u Krapini, Mirjani Antonović, prestaje dužnost predsjednice Prekršajnog suda u Krapini 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Krapini, Mirjana Antonović, Marija Bračun i Štefica Kiš, premještaju se u Prekršajni sud u Zlataru 1. srpnja 2015.

 

Sutkinja Prekršajnog suda u Križevcima, Josipa Fertić, premješta se u Prekršajni sud u Bjelovaru 1. srpnja 2015.

 

Predsjednici Prekršajnog suda u Krku, Branki Kolač, prestaje dužnost predsjednice Prekršajnog suda u Krku 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Krku, Mirjana Crnković - Tomac i Branka Kolač, premještaju se u Prekršajni sud u Rijeci 1. srpnja 2015.

 

Predsjednici Prekršajnog suda u Kutini, Ivančici Tomeković, prestaje dužnost predsjednice Prekršajnog suda u Kutini 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Kutini, Danica Fuček, Dragana Lazarević - Kosanović, Ankica Matejaš, Nada Rokić - Delač, Robert Strniščak i Ivančica Tomeković, premještaju se u Prekršajni sud u Sisku 1. srpnja 2015.

 

Sutkinja Prekršajnog suda u Lastovu, Mila Legetar, premješta se u Prekršajni sud u Dubrovniku 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Makarskoj, Antun Fagarazzi, Slavko Štrbac i Ružica Tafra, premještaju se u Prekršajni sud u Splitu 1. srpnja 2015.

 

Sutkinja Prekršajnog suda u Malom Lošinju, Vesna Juranić Koharović, premješta se u Prekršajni sud u Rijeci 1. srpnja 2015.

 

Predsjednici Prekršajnog suda u Metkoviću, Stanki Obradović, prestaje dužnost predsjednice Prekršajnog suda u Metkoviću 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Metkoviću, Ćazim Martinović, Stanka Obradović, Milanka Oršulić i Stipan Parmać, premještaju se u Prekršajni sud u Dubrovniku 1. srpnja 2015.

 

Predsjednici Prekršajnog suda u Našicama, Mirjani Zupčić, prestaje dužnost predsjednice Prekršajnog suda u Našicama 1. srpnja 2015.

 

Sutkinje Prekršajnog suda u Našicama, Jasminka Kukuljević i Mirjana Zupčić, premještaju se u Prekršajni sud u Osijeku 1. srpnja 2015.

 

Predsjedniku Prekršajnog suda u Novoj Gradiški, Ivanu Bodrožiću, prestaje dužnost predsjednika Prekršajnog suda u Novoj Gradiški 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Novoj Gradiški, Ivan Bodrožić, Sandra Miškulin - Čališ, Željko Portner i Milan Španović, premještaju se u Prekršajni sud u Slavonskom Brodu 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Opatiji, Biljana Grubić, Mirela Ivančić Kajin, Lori Košak i Anamarija Zubović Bogosavljev premještaju se u Prekršajni sud u Rijeci 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Pagu, Iva Brakus i Vjenceslav Oštarić, premještaju se u Prekršajni sud u Zadru 1. srpnja 2015.

 

Predsjednici Prekršajnog suda u Pazinu, Loreni Frančula Marinović, prestaje dužnost predsjednice Prekršajnog suda u Pazinu 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Pazinu, Lorena Frančula Marinović, Oriana Mikuljan Trifoni, Emil Perkov i Blažo Vukotić, premještaju se u Prekršajni sud u Puli-Pola 1. srpnja 2015.

 

Predsjednici Prekršajnog suda u Poreču-Parenzo, mr.sc. Dragici Grujić prestaje dužnost predsjednice Prekršajnog suda u Poreču-Parenzo 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Poreču-Parenzo, mr.sc. Dragica Grujić i Goran Počuča, premještaju se u Prekršajni sud u Puli-Pola 1. srpnja 2015.

 

Predsjednici Prekršajnog suda u Rabu, Vesni Rosandić-Kelava, prestaje dužnost predsjednice Prekršajnog suda u Rabu 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Rabu, Marija Azinović i Vesna Rosandić-Kelava, premještaju se u Prekršajni sud u Rijeci 1. srpnja 2015.

 

Predsjedniku Prekršajnog suda u Rovinju-Rovigno, Damiru Šurini, prestaje dužnost predsjednika Prekršajnog suda u Rovinju-Rovigno 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Rovinju-Rovigno, Diana Debeljuh i Damir Šurina, premještaju se u Prekršajni sud u Puli-Pola 1. srpnja 2015.

 

Predsjednici Prekršajnog suda u Samoboru, Dubravki Šoštarec, prestaje dužnost predsjednice Prekršajnog suda u Samoboru 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Samoboru, Dubravko Facko, Vera Matijaščić i Dubravka Šoštarec, premještaju se u Prekršajni sud u Novom Zagrebu 1. srpnja 2015.

 

Predsjedniku Prekršajnog suda u Senju, Vladi Plešeu, prestaje dužnost predsjednika Prekršajnog suda u Senju 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Senju, Vlado Pleše i Ankica Šolić Selak, premještaju se u Prekršajni sud u Rijeci 1. srpnja 2015.

 

Predsjednici Prekršajnog suda u Sesvetama, Lidiji Košutić-Vrhovski, prestaje dužnost predsjednice Prekršajnog suda u Sesvetama 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Sesvetama, Snježana Butković-Krnić, Ankica Crnjak, Lidija Košutić-Vrhovski, Karmen Lončar-Mišura i Eufemija Nanković, premještaju se u Prekršajni sud u Zagrebu 1. srpnja 2015.

 

Predsjednici Prekršajnog suda u Sinju, Ombreti Bareza, prestaje dužnost predsjednice Prekršajnog suda u Sinju 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Sinju, Ombreta Bareza, Vinka Kulić i Svijetlana Romac, premještaju se u Prekršajni sud u Splitu 1. srpnja 2015.

 

Sutkinja Prekršajnog suda u Starom Gradu, Maja Matković Šoić, premješta se u Prekršajni sud u Splitu 1. srpnja 2015.

 

Predsjednici Prekršajnog suda u Umagu-Umago, Sanji Božić Turina, prestaje dužnost predsjednice Prekršajnog suda u Umagu-Umago 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Umagu-Umago, Sven Babić, Sanja Božić Turina i Vladimir Vidović, premještaju se u Prekršajni sud u Puli-Pola 1. srpnja 2015.

 

Predsjednici Prekršajnog suda u Valpovu, Miri Stakić, prestaje dužnost predsjednice Prekršajnog suda u Valpovu 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Valpovu, Dunja Bertok, Ljubica Majer, Mira Stakić, Slavica Sumarev i Tomislav Žgur, premještaju se u Prekršajni sud u Osijeku 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Vinkovcima, Ilija Ančić, Mirko Gagro, Nada Mišić, Dubravka Pažin i Julka Vučinić Jurić, premještaju se u Prekršajni sud u Vukovaru 1. srpnja 2015.

 

Sutkinja Prekršajnog suda u Visu, Senka Acalinović, premješta se u Prekršajni sud u Splitu 1. srpnja 2015.

 

Predsjedniku Prekršajnog suda u Vrbovcu, Veneku Posavcu, prestaje dužnost predsjednika Prekršajnog suda u Vrbovcu 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Vrbovcu, Branka Bajić, Venek Posavec, Jasnica Rodić i Damir Tepeš, premještaju se u Prekršajni sud u Velikoj Gorici 1. srpnja 2015.

 

Sutkinje Prekršajnog suda u Vrbovcu, Stalna služba u Svetom Ivanu Zelini, Mira Kušić i Višnja Lazarin, premještaju se u Prekršajni sud u Zagrebu 1. srpnja 2015.

 

Predsjednici Prekršajnog suda u Zaboku, Jasni Pleško Grahovac, prestaje dužnost predsjednice Prekršajnog suda u Zaboku 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Zaboku, Jasna Pleško Grahovac, Mladen Profeta, Livija Šrajbek i Ljerka Švajger, premještaju se u Prekršajni sud u Zlataru 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Zagrebu Edhem Kapetanović, Bojana Atanasov, Kornelija Adamec, Nada Jelavić, Damir Romštajn, Marija Kralj, Matko Jasprica, Dijana Vrkljan, Hrvoje Buva te sudac Prekršajnog suda u Velikoj Gorici Josip Ćorluka premještaju se u Prekršajni sud u Novom Zagrebu s 1. srpnja 2015.

 

Predsjedniku Prekršajnog suda u Zaprešiću, Šimi Čačiću, prestaje dužnost predsjednika Prekršajnog suda u Zaprešiću 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Zaprešiću, Šime Čačić, Jasenka Međimorec-Hadžiselimović i Mirjana Šarac Kočiš, premještaju se u Prekršajni sud u Novom Zagrebu 1. srpnja 2015.

 

Suci Prekršajnog suda u Županji, Dubravka Duran, Dražen Goda i Ana Vučičević, premještaju se u Prekršajni sud u Vukovaru 1. srpnja 2015.

 

Sucu Općinskog suda u Splitu Anti Unkoviću produljuje se privremeno udaljenje od obavljanja sudačke dužnosti za daljnja tri mjeseca, računajući od 26. lipnja 2015.

 

Sutkinja Prekršajnog suda u Osijeku, Željka Ravlić-Bubalović, privremeno upućena na rad u Visoki prekršajni sud Republike Hrvatske, vraća se na rad u Prekršajni sud u Osijeku s 1. srpnja 2015.

 

Sutkinji Prekršajnog suda u Zaboku Liviji Šrajbek produljuje se privremeni rad u Visokom prekršajnom sudu Republike Hrvatske na vrijeme od dvije godine, od 1. srpnja 2015.

eZ publish™ copyright © 1999-2018 eZ systems as