Odluke 28. sjednice Državnog sudbenog vijeća

 

Na 28. sjednici Državnog sudbenog vijeća, održanoj 17. prosinca 2015., donesene su slijedeće odluke:

 

- Ponovit će se oglas za slobodno mjesto predsjednika Općinskog građanskog suda u Zagrebu, u skladu s člankom 84. stavak 3. ZDSV

- Sutkinjama Općinskog građanskog suda u Zagrebu Boški Pavičić i Renati Đaković-Vranković produljuje se privremeno upućivanje na rad u Vrhovni sud Republike Hrvatske, na vrijeme od dvije godine, od 12. siječnja 2016.

- Sutkinji Općinskog građanskog suda u Zagrebu Mireli Mijoč produljuje se privremeno upućivanje na rad u Vrhovni sud Republike Hrvatske, na vrijeme od dvije godine, od 1. siječnja 2016.

- Želimir Hrvatić, sudac Općinskog suda u Koprivnici, razrješava se sudačke dužnosti s 29. veljače 2016. na vlastiti zahtjev

- Sutkinji Prekršajnog suda u Bjelovaru Ružici Pavlović Drmačić produljuje se privremeno udaljenje od obavljanja sudačke dužnosti za daljnja tri mjeseca, računajući od 24. siječnja 2016.

- Sucu Općinskog suda u Splitu Robertu Pešutiću produljuje se privremeno udaljenje od obavljanja sudačke dužnosti za daljnja tri mjeseca, računajući od 13. siječnja 2016.

- Sucu Općinskog suda u Rijeci Marinu Črnji produljuje se privremeno udaljenje od obavljanja sudačke dužnosti za daljnja tri mjeseca, računajući od 12. siječnja 2016.

- Sucu Općinskog suda u Splitu Anti Unkoviću produljuje se privremeno udaljenje od obavljanja sudačke dužnosti za daljnja tri mjeseca, računajući od 26. prosinca 2015.

eZ publish™ copyright © 1999-2018 eZ systems as